Tècnic en gestió de projectes de comunicació - Andorra la Vella

5 weeks published
Services
Andorra la Vella
Private Company

Description

T'interessa el món de la comunicació? Et consideres una persona que es planifica bé i molt organitzada? Tens experiència en gestió de projectes? Estàs cercant un nou repte professional on poder créixer i envoltar-te dels millors professionals del sector? T’agradaria participar en tot tipus de projectes de consultoria?
Estem cercant un Assistant en projectes de comunicació per una consultoria en comunicació enfocada a la gestió de l’estratègia de posicionament i a contribuir al negoci per generar i preservar la reputació i la rellevància de marca.
El professional que estem cercant s'encarregarà de gestionar i fer seguiment de tot tipus de projectes en l’àmbit de la comunicació i gestió de marca.

Requisites

Per ser el nostre candidat hauràs de ser llicenciat en Periodisme, Comunicació, Marqueting, Publicitat o similar, dominar a la perfecció el català i el castellà, ser usuari avançat del paquet Office i tenir mínim 2 anys d’experiència en posicions similars.
També valorarem molt positivament que tinguis un bon nivell d’anglès.
Si et consideres un professional metòdic, discret, implicat, amb habilitats comunicatives, entusiasta i amb moltes ganes d’aprendre ... no t’ho pensis més, inscriu-te et volem conèixer.
Si ets un professional amb una sòlida trajectòria i creus que ha arribat el moment de fer un canvi, aquesta oportunitat també pot ser per a tu.

Offer Details

Discipline: Other

The hiring company prefers to keep their name private and it will only be notified to selected applicants.

This hiring process is closed

This hiring process is closed and is not accepting new CVs

Refer a friend