RESPONSABLE CONTROL QUALITAT (S. INDUSTRIAL) - Sabadell

22 semanas publicado
Industrial y met ...
Sabadell
Empresa privada

Descripción

Com a Responsable de Control de Qualitat, la persona seleccionada es responsabilitzarà de la gestió global de la qualitat de l’àrea productiva, dirigint, planificant i controlant l’activitat realitzada, assegurant la correcta execució dels processos. Entre les seves funcions estaran: el compliment dels estàndards de qualitat establerts, el seguiment dels projectes amb clients nacionals i internacionals, la gestió de reclamacions, les no conformitats de producte i l’execució d’un pla d’acció davant les no conformitats. Paral·lelament, també elaborarà i gestionarà la documentació tècnica pertinent de l’àrea de qualitat i liderarà un equip d’unes 5-10 persones.
 
Oferim incorporació a important empresa del sector industrial dedicada a la fabricació de productes plàstics especialitzada en el sector sanitari per clients a nivell nacional i internacional. La persona seleccionada s’incorporarà a la seva delegació ubicada al Vallès Occidental, on podrà formar-se i desenvolupar la seva carrera professional en l’àrea de qualitat d’una empresa ben posicionada en el sector.

Requisitos

Pensem en una persona formada en una Enginyeria Tècnica Industrial Mecànica o similar, amb experiència aproximada d’uns 2 anys com a Tècnic Control de Qualitat en empresa del sector industrial. Per la vacant, serà necessari que tingui un domini avançat de l’anglès, així com que disposi de coneixements tècnics d’eines estadístiques com sixsigma i doe, per realitzar l’anàlisi de dades de l’àrea de qualitat. Pensem en una persona amb capacitat analítica i resolutiva, amb iniciativa, habilitats de planificació i organització, capacitat de lideratge i amb  implicació i compromís per l’empresa.  

Detalles de la oferta

Disciplina: Calidad

La empresa anunciante desea mantener su nombre privado y este se notificará solo a los candidatos seleccionados.

Esta oferta está cerrada

El proceso de selección de esta vacante está cerrado y no se pueden enviar más CVs.

Referir a un amigo