RESPONSABLE DE PROJECTES (ANGLÈS FLUID) - Girona

21 semanas publicado
Marketing y comu ...
Girona
Empresa privada

Descripción

Important empresa del sector químic de la zona de Girona, amb reconeixement tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar un/a
Responsable de Projectes.
En dependència directa de gerència, la persona seleccionada s’ocuparà de portar a terme la gestió de projectes relacionats amb el disseny i definició d’aspectes tècnics del producte i posterior entrega a client final. Estarà en contacte amb el client en el seu dia a dia, i serà el responsable de fer d’intermediari entre client i tots els departaments de l’empresa. De la mateixa manera, haurà d’aportar el seu criteri propi en la definició del producte per tal d’assessorar el client en matèria de disseny. Per últim, controlarà els terminis d’entrega, coordinarà la correcte entrega de les comandes així com farà el seguiment de tots els projectes dels quals es responsabilitza.
El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà en una empresa consolidada en el sector, la qual rep clients tant en l’àmbit nacional com internacional, on tindrà l’oportunitat d’optar a un lloc estable i créixer com a professional.

Requisitos

El perfil correspon a un/a professional amb formació en màrqueting o disseny, valorant-se positivament formació complementaria de l'àmbit empresarials o econòmiques. Es requereix aportar una experiència mínima d’entre 1 i 2 anys ocupant una posició que impliqui contacte amb clients, negociació d’aspectes tècnics i de disseny del producte així com terminis d’entrega. Es requereix un domini de les eines ofimàtiques i residència pròxima a la zona. És imprescindible aportar un nivell mitjà-alt d’anglès. Busquem una persona comunicativa, resolutiva, dinàmica i amb criteri propi per definir aspectes de disseny de producte. Es valorarà positivament haver estat en entorns d’agència/consultoria de màrqueting o similar.

Detalles de la oferta

Disciplina: Marketing

La empresa anunciante desea mantener su nombre privado y este se notificará solo a los candidatos seleccionados.

Esta oferta está cerrada

El proceso de selección de esta vacante está cerrado y no se pueden enviar más CVs.

Referir a un amigo