Responsable de l'Àrea de Gestió - Andorra la Vella

18 semanas publicado
Serviços
Andorra la Vella
Empresa privada

Descrição

Tens ganes de fer un canvi? Estem cercant el Responsable de l'Àrea de Gestió d'una empresa d'assessorament. Aquest responsable ha de ser un professional que vulgui gestionar i solucionar les demandes i necessitats que els clients puguin plantejar, com per exemple; constitució d'empreses, obertures de comerç, modificacions estatutàries, tràmits amb admininstracions i organismes públics, entre altres.

A més el professional que cerquem serà el responsable de preparar informes i presentacions per a clients, per tant és molt important que es tinguin habilitats de comunicació i d'empatia.

Ets un bon tècnic de gestió i vols més responsabilitats? T'agrada el tracte amb els clients? T'avorreix la monotonia? Si et consideres una persona dinàmica i resolutiva continua llegint, t'estem buscant a tu.

Requisitos

És necessari que tinguis formació Administrativa FPII o similar, domini del català i del castellà, coneixements del paquet Office a nivell d'usuari.
Si tens experiència de més de 4 anys com a tècnic de gestió o bé d'almenys 1 a 2 anys en una posició similar seràs el nostre candidat.
Si tens un bon nivell d'anglès es valorarà molt positivament.
No ho dubtis, si ets una persona organitzada, resolutiva, dinàmica i discreta a la que li agrada tractar amb el client, inscriu-te, et volem conèixer!!!

Detalhes da Vaga

Disciplina: Gerência

A empresa contratante prefere manter seu nome privado. Ele será divulgado apenas a candidatos selecionados.

Este processo de contratação foi encerrado

O processo de contratação está fechado e não está aceitando novos Currículos

Indicar um amigo