Responsable de l'Àrea de Gestió - Andorra la Vella

21 Wochen Veröff ...
Dienstleistungen
Andorra la Vella
Private Company

Beschreibung

Tens ganes de fer un canvi? Estem cercant el Responsable de l'Àrea de Gestió d'una empresa d'assessorament. Aquest responsable ha de ser un professional que vulgui gestionar i solucionar les demandes i necessitats que els clients puguin plantejar, com per exemple; constitució d'empreses, obertures de comerç, modificacions estatutàries, tràmits amb admininstracions i organismes públics, entre altres.

A més el professional que cerquem serà el responsable de preparar informes i presentacions per a clients, per tant és molt important que es tinguin habilitats de comunicació i d'empatia.

Ets un bon tècnic de gestió i vols més responsabilitats? T'agrada el tracte amb els clients? T'avorreix la monotonia? Si et consideres una persona dinàmica i resolutiva continua llegint, t'estem buscant a tu.

Requisites

És necessari que tinguis formació Administrativa FPII o similar, domini del català i del castellà, coneixements del paquet Office a nivell d'usuari.
Si tens experiència de més de 4 anys com a tècnic de gestió o bé d'almenys 1 a 2 anys en una posició similar seràs el nostre candidat.
Si tens un bon nivell d'anglès es valorarà molt positivament.
No ho dubtis, si ets una persona organitzada, resolutiva, dinàmica i discreta a la que li agrada tractar amb el client, inscriu-te, et volem conèixer!!!

Offer Details

Berufsfeld: Management

Das einstellende Unternehmen zieht es vor anonym zu bleiben und seinen Namen nur ausgewählten Bewerbern mitzuteilen.

Dieses Bewerbungsverfahren ist geschlossen

Dieses Bewerbungsverfahren ist geschlossen und nimmt keine neuen Lebensläufe mehr an

Einen Freund (m/f) empfehlen