Assistant Jurídic - Andorra la Vella

4 Wochen Veröffe ...
Dienstleistungen
Andorra la Vella
Private Company

Beschreibung

Tens experiència com Assistant i t’agradaria treballar en un despatx d'advocats? Sempre t’has imaginat treballant en un entorn formal i rigorós? Vols tenir l'oportunitat de crèixer professionalment?
Cerquem un Assistant jurídic per un important despatx d’advocats amb una reconeguda trajectòria en l’exercici i la defensa dels interessos dels seus clients, oferint un tracte molt personalitzat i un assessorament clar, detallat i directe.
A més de realitzar tasques d'atenció als clients, controlar les agendes, nodrir la base de dades i arxiu, entre d'altres, podràs adquirir nous coneixements i assumir noves responsabilitats, donant suport administratiu en la preparació d'escrits, documents legals, formularis, etc., als professionals del despatx.

Requisites

Per ser el nostre candidat hauràs de tenir formació en les àrees administratives o legals i/o un mínim de 2 anys d’experiència en una posició similar.
És imprescindible que tinguis coneixements a nivell d’usuari en ofimàtica i que dominis a la perfecció el català i el castellà, si a més tens bon nivell d’anglès es valorarà molt positivament.
Si et consideres una persona responsable, organitzada, metòdica, discreta, proactiva, amb bona presència i moltes ganes d’aprendre i crèixer professionalment, aquesta oportunitat és per a tu, no t'ho pensis més, et volem conèixer!

Offer Details

Berufsfeld: Legal

Das einstellende Unternehmen zieht es vor anonym zu bleiben und seinen Namen nur ausgewählten Bewerbern mitzuteilen.

Dieses Bewerbungsverfahren ist geschlossen

Dieses Bewerbungsverfahren ist geschlossen und nimmt keine neuen Lebensläufe mehr an

Einen Freund (m/f) empfehlen